Vóór 17.00 besteld, de volgende werkdag geleverd
0413-363081

Winkelwagen

geen items
Totaal:
€ 0,00
Over ons

Welkom bij de online winkel van SCHELLEN, de totaalleverancier voor School, Kantoor en Vrije tijd.

Deze online winkel is 24 uur per dag open en via een volledig automatisch systeem worden de orders verpakt en verzonden vanuit ons centrale magazijn. Hierdoor wijken prijzen af met de prijzen in onze fysieke winkel alwaar wij u graag persoonlijk van dienst zijn.

 

* Scherpe prijzen (Webshopprijzen wijken af van onze winkelprijzen)

* Snelle leveringen

* Goede service

* Eerlijk advies

* Ruim 25.000 artikelen via centraal magazijn uit voorraad leverbaar

* Persoonlijk betrouwbaar contact

* Inzicht in actuele prijzen (na inloggen) en voorraadbeschikbaarheid in ons centrale magazijn

 

Via onze webshop kunt u 24 uur per dag online al uw kantoorartikelen kantoormachines, facilitaire artikelen en printersupplies bestellen en laten thuisbezorgen tegen scherpe prijzen! Ook kunt u via een aparte site boeken bestellen en laten thuisbezorgen of afhalen in de winkel. Voor dit deel van onze webwinkel dient u een apart account aan te maken.
 
Klant worden?
Wanneer u een bestelling wilt plaatsen bij Schellen Kantoorvakhandel, meldt u zich dan aan via de link Inloggen/Nieuwe klant. Na het registreren kunt u direct uw eerste bestelling plaatsen! Na ontvangst van de betaling worden de bestelde artikelen vanuit ons centrale magazijn aan u verzonden. De getoonde voorraden zijn beschikbaar via ons centrale magazijn en is niet onze winkelvoorraad!!

 

 

Prijsstelling
Al onze prijzen van de aangeboden producten zijn in Euro's, exclusief BTW. alsmede exclusief eventuele extra verpakkings-, verzekerings- en/of verzendkosten. Prijzen in de webshop zijn exclusief voor online bestellingen/betalingen en wijken af van onze prijzen in de fysieke winkel. Bij afhalen in de winkel gelden de gewone winkelprijzen en niet de webshopprijzen. Gelieve hier rekening mee te houden.
Prijs-, model-, uitvoeringswijzigingen en typefouten voorbehouden.
Bedrijven kunnen op basis van volume een afwijkende lagere prijsstelling realiseren.

Bestellen
U kunt 24 uur per dag bestellen via de webwinkel.
Direct na het plaatsen van uw order ontvangt u een orderbevestiging. Wij verzoeken u om deze orderbevestiging goed na te kijken. Eventuele aanpassingen dienen per omgaande per email aan ons gemeld te worden. Artikelen waarvan de voorraad op 0 staat kunnen wij helaas niet direct leveren. U ontvangt zo spoedig mogelijk bericht wanneer deze producten weer verwacht worden.

Zonder tegenbericht zullen wij de order, volgens de specificaties van de orderbevestiging uitvoeren.

Indien uw bestelbedrag boven de € 75,00 excl.BTW ligt, rekenen wij geen verzendkosten. 
Bij bestellingen onder de € 75,00 excl. BTW rekenen wij € 7,50 aan verzendkosten. Voor levering in België rekenen wij € 10,00 extra aan kosten.


Garantie
Schellen Kantoorvakhandel levert alle artikelen met de standaard fabrieksgarantie. Informatie hierover treft u aan in de documenten bij het product. Indien u meer informatie wenst over garantie bij bepaalde producten richt dan uw vraag aan
info@schellen.nl

Algemeen
Wij doen ons uiterste best om u compleet online van dienst te kunnen zijn. Mocht u een vraag hebben, neem dan contact met ons op per telefoon 0413-363081, of via email
info@schellen.nl 


Onze fysieke winkel is geopend op de volgende dagen en tijden:
maandag van 13.00 uur tot 18.00 uur
dinsdag van 9.00 uur tot 18.00 uur
woensdag van 9.00 uur tot 18.00 uur
donderdag van 9.00 uur tot 18.00 uur
vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur

zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur

 

Met Carnaval (maandag en dinsdag), 1e en 2e Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, 1e en 2e Pinksterdag, 1e en 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.
Op Goede vrijdag hebben wij geen koopavond. 

De webwinkel is 24 uur per dag geopend. Rondom bovengenoemde feestdagen kunnen leveringen vertraging oplopen.

 

<